Café LOUVRE

Café LOUVRE

Elegantní, sto let staré prostory kavárny s velkými okny a bohatou nabídkou českých, tradičních snídaní, obědů a večeří – to vše zažijete při návštěvě kavárny Louvre.

Spojení atmosféry minulosti s nádechem elegance a moderní gastronomie je kombinace, při které si nově můžete vychutnat například i nabídku odlehčené snídaně s nádechem jara a zdraví.

V café Louvre rozšířily snídaňové menu o domácí granolu s marinovanými jablky ve skořici a jogurtem, což je skvělou alternativou na odlehčenou snídani pro aktivní začátek dne.

A co je granola? Základem granoly jsou ovesné vločky, ořechy a semínka. K oslazení se obvykle používá med, nebo jiná alternativa zdravějšího sladidla, jako je například hnědý cukr nebo pufovaná rýže. Směs je při pečení potřeba občas promíchat, aby se zachovala sypká konzistence snídaňových cereálií.

Kavárna nabízí kromě kavárenských a gastronomických služeb i možnost pořádání společenských setkání, kterých součástí může být i kulečníková herna, která podobně jako veškeré gastronomické prostory kavárny – voní minulostí.

Komentáře


Buď první, kdo okomentuje tuto stránku!

Komentuj tento článek: