Češi a rezervace v restauracích

Češi a rezervace v restauracích

Každopádně už nejspíš všichni narazili na problém v podobě přeplněné restaurace, kde absolutně nebylo ani jedno místo k sezení. Tato situace nás pak nutí zkusit jiný podnik nebo také zklamaně odkráčet zpět domů, proto většina restaurací umožňují si stůl zarezervovat buď telefonicky nebo emailem. To bychom mohli považovat za výhodu, jak pro nás jako zákazníky, tak pro restaurace.

Už jste někdy slyšeli o nechodičích? Mnoho lidí se naučilo si rezervovat místo v restauraci, ale už se někteří nenaučili ji zrušit. Ještě horší situace může nastat, když se zaměstnanci restaurace zákazníkovi nemohou dovolat. Pak se máme divit, že některé restaurace začaly brát zálohy, které nás zákazníky jedině odradí.

 

Ovšem dnes si podle průzkumu tři čtvrtiny Čechů vždy před návštěvou restaurace rezervují stůl, což není špatné a restauratéři mají z toho jedině radost. Také z průzkumu vyplynulo, že zatímco na oběd si zamlouvá čtvrtina respondentů, ve večerních hodinách je to až polovina, proto se nenechte odradit od rezervací v restauracích, přeci jenom taková možnost byla vytvořena jen kvůli vám a vašemu pohodlí.

Komentáře


Buď první, kdo okomentuje tuto stránku!

Komentuj tento článek: