Gastronomické léto

Gastronomické léto

Mnozí z nás s příchodem léta mění svojí „stravovací taktiku“.  Ať už patříte k lidem, kteří chtějí zhubnout do plavek, nebo jen v teplém počasí volíte raději méně komplikovaný jídelníček, následující tipy na restaurace, které se nachází v Praze a ve kterých si vychutnáte lehká jídla plná chutí převážně středomořské kuchyně, Vám pomůžou zorientovat se a vybrat si prostředí, kde strávíte příjemný čas s létem na talíři.

A když se rozhodnete třeba pro jednu z uvedených restaurací, nezapomeňte, že s bezproblémovou rezervací míst Vám pomůže rezervační portál www.apetee.com.

AROMI RISTORANTE&BAR

Máte v oblibě ryby? V Aromi můžete mimo jiné vybrat z nabídky čerstvých mořských i sladkovodních ryb a chřest jako přílohu, kterou najdete v nabídce chřestových specialit.

KAVÁRNA VELRYBA

I předkrm se může v horkých dnech posloužit jako lehká večeře. Grilovaný kozí sýr s rukolou, jablkem a medovými vlašskými ořechmi je kombinace, která dokáže zasýtit (v případe, že chcete jen něco menšího pod zub).

PIZZA FRESCO VENTO

Dá se pizza považovat za lehké letné jídlo? Možná v případe, že si vyberete tu pravou – Gambero Rosso s mozzarellou, rajčaty, krevetami a bazalkou. Tohle kvarteto chutí létem nejen voní, ale i chutná.

AMANO

Dovedete si představit léto, aniž by jste si vychutnaly grilované speciality? Když jste odpověděly ne, přinášíme Vám tip na grilované jídlo šéfkuchaře Honzy, které je připravované na grilu Josper, který je zárukou nezaměnitelné chuti.

ROSSOPOMODORO

Autentická Itálie. Přesně takovou ji zažijete s menu v Rossopomodoro, kde si čerstvým salátem Cesarona, nebo spagetami v rajčatové omáčce s extra panenským olivovým olejem chuť rozhodně nepokazíte.

Komentáře


Buď první, kdo okomentuje tuto stránku!

Komentuj tento článek: