Oslavte Štědrý večer v doporučených restauracích v Praze

Oslavte Štědrý večer v doporučených restauracích v Praze

V dnešní době se stávají večeře v restauracích během vánočních svátků čím dál tím více oblíbené. Někteří chtějí trávit Štědrý den a večer doma v rodinném kruhu, jiní rádi stráví Vánoce s přáteli nebo rodinnou v pražských vyhlášených restauracích. Vybrali jsme pro Vás pár restaurací, které si připravili speciální štědrovečerní a vánoční menu.

 

1. Aromi

Aromi je italská restaurace, která je již od svých začátků expertem na ryby a mořské plody. Reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na původní čerstvé a kvalitní italské suroviny.

Jejich Vánoční menu inspirovaly italské tradice, tak si dopřejte nádech italské atmosféry i na Štědrý den a to kousek od pražského náměstí Míru.

Celé vánoční menu si můžete prohlédnout na webu restaurace Aromi.

https://aromi.lacollezione.cz/vanocni-menu

 

2. Augustine Restaurant

Augustine restaurant ležící na klidném nábřeží v centru Prahy, Vás jednoznačně nadchne, nejen svou bohatou historií, klidnou atmosférou a kubistickými prvky, ale i špičkovým servisem a ještě lepším kulinářským zážitkem.

Augustine Restaurant si pro Vás připravila jedinečné Štědrovečerní čtyřchodové menu. Dále se ale můžete těšit na Vánoční brunch, který si vychutnáte v krásném prostředí 25. prosince.

 

Podívejte se na jejich web a ochutnejte tradiční sváteční dobroty s rodinou nebo přáteli.

https://www.augustine-restaurant.cz/cz/specials

 

3. Amano

Restaurace Amano je nejmladším přírůstkem do italské rodiny sítě restaurací La Collezione. Amano se zaměřuje na speciality z masa, ryb a mořských plodů. Každý milovník italské kuchyně si tam najde kousek Itálie od severu až po Jih.

Amano si připravilo Vánoční menu plné italských specialit, které si nemůžete nechat ujít. Když zrovna netrávíte Štědrý den ve Florencii ochutnejte kousek Itálie přímo v centru Prahy.

Podívejte se na jejich web a ochutnejte Vánoční menu.

https://amano.lacollezione.cz/vanocni-menu

Komentáře


Buď první, kdo okomentuje tuto stránku!

Komentuj tento článek: