Tipy na pořady pro milovníky gastronomie

Tipy na pořady pro milovníky gastronomie

Za gastronomickými zážitky do restaurací zatím bohužel stále nemůžeme. Přinášíme vám alespoň pár tipů na televizní pořady, kde se to sladkými i slanými specialitami jen hemží. Třeba v nich najdete inspiraci a pokusíte se některá jídla uvařit sami doma. 

  1. FINAL TABLE

Tento pořad nejde zařadit jinam než na první místo. Uvidíte zde opravdovou světovou kuchařskou špičku, a to jak mezi kuchaři, tak mezi porotci. Ani o jednotlivé druhy kuchyní zde nebude nouze, protože se v každém díle vaří jiné tradiční národní jídlo. Navštívíte tak Itálii, Španělsko, Francii, Británii, USA, Japonsko, Indii, Mexiko, Brazílii. Kuchaři zprvu soutěží ve dvojicích. Pokud se však dvojice dostane až do samého finále, jejich cesty se rozdělí a každý už musí bojovat sám za sebe. 

  1. CHEF’S TABLE

Jedná se o dokumentární webový seriál o šéfkuchařích s Michelinskou hvězdou. Vypravěčem v každé epizodě je samotný kuchař, který divákům poodkrývá dveře do své kuchyně. Seriál byl dokonce nominován na Emmy. 

  1. ZUMBOVY BOŽSKÉ DEZERTY

Cukrář Adriano Zumbo testuje amatérské kuchaře v pořadu, který nese jméno po něm samotném. Nejen, že uvidíte skvělou kuchařskou show, ale po božských dezertech se vám budou doslova sbíhat sliny. Amatérští cukráři zároveň soutěží o výhru – 100 000 dolarů. Kdo bude mít to štěstí a vyhraje? 

  1. STREET FOOD

Pořad street food vám představí lidé, kteří vytvářejí nezaměnitelné pouliční pokrmy. Poslechnete si jejich příběhy a dozvíte se více o kultuře určitých jídel. 

  1. THE AMERICAN BARBECUE SHOWDOWN

Také patříte mezi milovníky léta, dlouhých nocí a k tomu všemu neodmyslitelnému grilování? Tak tento seriál je stvořený přímo pro vás! U grilu si většinou představíme muže s pořádným flákem masa! Nenechte se mýlit, v této soutěži uvidíte jak pány, tak dámy, a to v nejrůznějších věkových skupinách. 8 bojovníků soupeří o titul mistra grilu. 

Komentáře


Buď první, kdo okomentuje tuto stránku!

Komentuj tento článek: