WINE NOT?

WINE NOT?

Slyšely jste už o vinárně Wine not? Je to stylový vinný bar, nacházející se v centru Prahy, který Vám už při vstupu nabídne výhled na Vltavu, nachází se totiž přímo naproti galerii Mánes a Šítkovské vodárenské věži. Vznik vinárny iniciovali společníci, z nichž jeden je majitelem titulu „prezident Asociace sommeliérů“ - pan Martin Pastyřík a druhý, pan David Pojmon – úspěšný dovozce vín a destilátů z celého světa.

Vinárna je také zajímavá i svým příjemným, nevtíravým dizajnem, který si zamilujete. I to z ní dělá vinárnu, do které se zaručeně budete chtít vrátit.

Kromě vína, které Vás svým původem může přenést kamkoliv budete chtít, si můžete samozřejmě vychutnat i skvělé jídlo – českou klasiku, ale i vegetariánské a veganské menu, nebo tapas, který se výborně hodí, když chcete jen něco malého k hlavnímu bodu Vašeho pátečního, večerního programu ve Wine not? – vínu.

K tipu, kam zajít na skleničku dobrého vína světové kvality, přikládáme link na portál, kde si můžete svá místa ve WINE NOT? rezervovat třeba i hned - www.apetee.com.

Komentáře


Buď první, kdo okomentuje tuto stránku!

Komentuj tento článek: